? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 21 juni 2010

Vattkoppor??

NU har väl vattkopporna flyttat in i huset!!! Dock kan vi inte vara helt säkra på att det är vattkoppor. I fredags hade Edvin feber och var hemma. I lördags var han helt feberfri. Dock hade det dykt upp två röda prickar på ena benet. På söndan hade det blossat upp en massa mer prickar på båda benen och på armarna. Enlit vad vården skriver om vattkoppor så får barnet feber och efter ett par dagar dyker röda prickar upp på mage och ansikte och sprider sig sedan ner till armar och ben. Edvin har inte en enda prick på mage, rygg eller ansikte. Konstigt. De är inte vätskefyllda ännu men idag började han klia lite på rumpan där det finns prick. Så idag har jag och Edvin varit hemma och han är lika pigg som vanligt, det märks ingenting. De på dagis sa att det lika gärna kunde vara några andra prickar såsom höstblåsor t.ex. Just för att han bara har på ben och armar. Men vi får väl se hur de utvecklar sig. Vi utgår från att det är vattkoppor i alla fall. Imorgon kommer farmor hit och är med Edvin och på onsdag är pappa hemma.




Idag när vi var hemma så ville inte Edvin somna på dan som han brukar göra. På eftermiddan blev han därför ganska trött men skulle inte sova. Så när jag lagade mat så hade vi "Katten Gustav" igång på TV:n så han kunde titta på det medan jag lagade mat. Det var knäpptyst där inne i vardagsrummet. När jag går dit för att titta vad han gör så hittar jag honom sovandes på mattan. Snacka om trött!!! Jag väckte honom efter en timme och då var han mindre glad.....




2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad i helvete är det för vidrigt foto du lagt ut på Edvins nakna arsle. Du borde tamejfan få sitta i polisförhör som porrdistributör. Någon borde kontakta det sociala eftersom du har uppenbara pengaproblem. I fattiga familjer springer småbarnen nakna och det trodde jag inte om folkhems-Sverige. Jag kan ordna en insamling om du vill eller ska jag hjälpa dig tigga kupong hos socialen?

Anonym sa...

Jag brukar ALDRIG kommentera i bloggar! Men det här va f-n droppen, vem är du "anonym sa..." att ta dig ton gällande en liten naken barnrumpa? Mest naturliga som finns! Min dotter är helst naken, hon föddes naken. Hon får gå naken hemma hur mycket hon vill, får vi besök åker kläderna på. Det har ingenting med ekonomi å fattigdom att göra! Vi har råd att köpa kläder i massor men vill man vara naken så får man...

Kram å all lycka Edvin! Hoppas du slipper möta idioter i ditt liv.... Kram Sara