? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

fredag 24 april 2009

Finväder


Vilket härligt väder det har varit de senaste dagarna! Det är så skönt att känna sommaren på väg. Jag har verkligen längtat. Igår kväll var vi till en lekplats i närheten. Edvin fick pröva att gunga för första gången! Han tyckte det var roligt. Han såg mest förstummad ut. Han prövade också rutschkanan och en gunghäst.
Det är så skönt att vara ute på kvällarna och kratta osv. Det är konstigt vad många grannar man träffar den här tiden och framöver sommaren. Under vintern så är det ganska dött och tyst längs gatan. Folk åker på jobbet, kommer hem och går in. Kanske någon skottar lite snabbt men skyndar snart in igen. Nu stannar folk ute och krattar lite längre, går en promenad längs gatan och pratar med grannarna. Alla blir väl lite piggare och får mer energi till allt den här ljusa tiden. Man är precis likadan själv. Jag får lust att göra massor!! Vi ska måla huset i sommar och Pär var idag iväg och köpte lite grejer till förarbetet. Det är ju ganska skönt att jobba bara man får vara ute i värmen. Och så känns det så skönt efteråt och man kan sova med gott samvete!
Imorgon åker jag till Vemdalen med Lotta, Maria & Elin. Vi ska dansa, dricka och äta gott och bara ha så roligt vi kan! Jag kommer hem sliten och trött på söndag. Edvin och pappa ska roa sig på annat sätt i helgen. Hej hopp!

0 kommentarer: