? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

onsdag 8 april 2009

Glad Påsk!


I måndags kom morfar och Erna hit och grattade Edvin. Han fick byggklossar i vagn och en mjukis-giraff. Han blev jätteglad över båda grejorna. Perfekt med en klossvagn som vi kan ta ner till stugan och ha där. Så slipper man frakta ALLA leksaker. Inte för att man fraktar precis ALLA leksaker. Men det är svårt att "välja ut" vilka leksaker han ska ha med sig.
Igår fick han ett brev med pengar från kusin Sandra och Henrik. Perfekt, det köpte vi ett par stövlar för!!
Tackar så mycket!!
Idag har pappa och Edvin varit på Öppna Förskolan. Edvin har som vanligt slagit några barn och snott leksaker. Undrar vem han fått DOM takterna ifrån???? Men jag tycker det är bättre att han är lite mer framåt än att han är blyg och feg. Sedan får man be om ursäkt några fler gånger, men det gör jag så gärna. Det märks verkligen hur olika alla barn är. De har alla sina egna personligheter. Det märks mer och mer ju äldre de blir.

NU tänkte vi ta lite påskledigt från bloggen och återkomma efter helgen. Så glad påsk på er alla! Hoppas vädret blir fint, att maten smakar gott och att påskharen bjuder på gott godis :)


PS. Håll utkik i ÖP imorgon, en viss person fyller 1 år..... DS.

1 kommentarer:

Moa (och mamma) sa...

Grattis Edvin!!!!

Vi saknar dig