? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

lördag 4 juli 2009

Frösö Zoo

Idag har vi varit på Frösö Zoo med fam Albano/Jacobsson. Det var väldigt roligt. Vi tittade på djuren och fikade. Pojkarna sprang omkring och pekade "Titta, titta!" och hade riktigt roligt. På sluttampen åkte Edvin Helikopter och en liten snurrkarusell. Helikoptern var väl sådär, den lät lite högt. Men sen hittade han en traktor och blev sittandes på den läääänge. Vi vuxna åt glass. Det var riktigt härligt väder, varm och soligt. Det var lite tråkigt att många djur låg och sov och en del syntes inte till. Tråkigt också att Frösö Zoo är så slitet och nergånget samt dyrt inträde. Men vad gör man inte för barnen!


Edvin ska gå på Zoo för första gången.



Mata getter är roligt.

Söta lemurer.

En kragbjörn.

Stora tigern!

Två coola grabbar!


Edvin åker helikopter........

....med skräckblandad förtjusning.


Ikväll har vi varit till Jenny och Tony i Ope och grillat. Det var super super gott och som vanligt så åt man alldeles för mycket. Svårt att stoppa när det är såååå gott!! Jag blir nog aldrig less på grillat. Tack Jenny & Tony för den goda maten och för det trevliga sällskapet! Pär blev kvar och kommer väl hem imorgon.

0 kommentarer: