? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

fredag 24 juli 2009

Isbjörnar och bad

Nu är vi hemma igen efter två sköna veckors semester. Semestern fortsätter tre veckor till, men vi gör ett stopp hemma nu. Hittills har vi varit i Dalarna och sett Isbjörnar i verkligheten! Bara fem meter ifrån oss låg de och sov. Häftigt. Vi var på Orsa Björnpark. Edvin blev dock mer fascinerad av fyrhjulingarna än björnarna. Någon som är förvånad??? Jag vet inte hur många traktorer vi har köpt, fyra-fem-sex kanske? Han är helt tokig i ALLT med motorer och särskilt traktorer. När vi var i Dalarna bodde vi i en liten by, Rönnäs, en bit utanför Leksand. Man körde efter en superfin landsväg där husen låg precis intill vägen. Verkligen vackert. Ska jag flytta någonstans så är det till Dalarna, det har jag alltid sagt. Vi hade ganska bra väder. En dag var vi till stranden i Rättvik och badade. Edvin älskade att vara i sanden och leka. Vattnet var lite kallt och Edvin gick lite efter kanten. Efter Dalarna har vi varit i stugan och träffat en del kompisar från Gävle/Stockholm. Ett tag var det 3 barn i 1-årsåldern i vår lilla by där det annars bor 1 person.

Isbjörnar i verkliga livet och en på låtsas i Edvins storlek


Dalarna i stugan vi hyrde


Badning på sandstrand



Hemma i vår stuga, nakenfis




Edvin och Teo


Edvin har fått en egen trägårdsstol


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att ni visar upp sonens könsorgan på nätet. Hans snopp ser märklig ut och är alldeles för tunn och böjd. Runkar han på den nedersta nakenfis-bilden? Kanske han försöker räta till snoppen? Fin snopp i alla fall! Hoppas han ger er en käftsmäll när han växer upp och käftsmällen ska ni ha för att ni exploaterar en människa som inget haft att säga till om. Fy skäms på er!

Marina&Edvin sa...

Det måste vara DU som har konstiga ideer och tankar som ens tänker tanken. Är inte nakna barn helt oskyldigt?? Och DU behöver faktiskt inte läsa min blogg. Svagt av dig att vara anonym.
I sådana fall är väl ALL exploatering om ens barn på nätet helt sjukt eftersom de inte kan säga till om något när de är 1 år (det kanske du inte visste). Skulle du känna igen min son om du såg honom på stan om 20 år och säga.."Titta där är han som visat sin snopp på nätet när han var 1 år!" Nej fy skäms på dig istället som ens tänker tanken som du skriver, fy f-n!

Anna sa...

Men fy f*a. Går det inte att anmäla sådant. Jag själv lägger aldrig ut nakenbilder för det finns alltid någon som har andra tankar. KAn själv inte begripa mig på sådana tankar..men jag tycker inte ni ska lägga ut fler helt nakenbilder ändå fasst ni låst bloggen. För människor som vill se nakna barn eller dyligt hittar andra vägar att gå till väga för att komma in på bloggar ändå./ Sköt om er och krya på dig..kramen Anna.B

Livetby..... sa...

Vilka fruktansvärda kommentarer. Bra att ni bestämde er för att låsa bloggen!

Kram Lena

sandra sa...

Så himla tråkigt att läsa såna fruktansvärda kommentarer! Det finns verkligen sjuka människor i denna värld! Kramar till er!!