? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

fredag 3 juli 2009

Grilla grilla!!

Veckan som gått;
I måndags bärjade grävningen för fjärrvärmen, just nu en stor grop på gården.
I tisdags var Moa och Erik hit. Edvin och Moa röjde och lekte.
I onsdags kväll grillade vi med Pärs släkt från Dalarna som var här och hälsade på. Det var väldigt trevligt och gott och varmt!
På torsdagen kom min tremänning med sina tre barn hit och hälsade på från Örebro.
Ikväll laddar vi inför nästa grillkväll. Imorgon ska vi till Jenny och Tony i Ope och grilla. Men vi ska först på Frösö Zoo på dan. Det blir en rolig dag!!
Visar lite bilder från veckan.

Pär, Karolina och Ida i onsdags kväll.


Ingela och Emma

The grillmaster; Pär

Edvin och Viktoria

Nakenfis Edvin som gärna vill vara i centrum

Grillkväll onsdag, Pär, Magnus, Emma, Ida, Ingela & Annika


Edvin och Moa, tisdag

Edvins nya tält som han fått av faster Annika. Karolina och Viktoria har lekt i detta=ca 20 år gammalt! Edvin fullkomligt älskar det!

Fjärrvärme

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin snopp nakenfisen har!! Det är väl sådant beröm ni vill ha för era porrbilder på sonen? Läs lite tidningar och bl a varningar om att publicera bilder på nakna barn. Han kan väl för fasen springa näck med dinglande snopp utan att ni visar resten av världen hur hans kön ser ut? Hur fan är ni funtade som sviker grabben och tar beslutet att hänga ut honom och hans snopp till allmän beskådan? FÖrhoppningsvis blir det ett lagbrott i framtiden att visa upp sina nakna barns kön på nätet.