? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

fredag 9 oktober 2009

Helg igen

Äntligen helg igen. I veckan har vi haft besök av Pärs moster Ulla-Britt och Egon. Egon satte upp två elelement som vi får låna av dem eftersom värmepumpen gått sönder. Det skulle kosta oss 5000 kr att laga den!! Och då fick vi ändå kompressorn gratis (skulle ha kostat ca 6000 kr) samt att rotavdraget var med på själva arbetet. Så arbetet skulle kosta 1000 kr av dessa 5000. Alltså skulle 4000 kr vara för någon slags vätska som de var tvungen att fylla på i värmepumpen. Helt hutlöst om jag får säga mitt. Så vi bestämde att inte laga den i väntan på fjärrvärmen. SÅ för att få lite värme i hallen och toaletten nere så fick vi låna två element! TACK Snälla Ulla-Britt och Egon för att ni ställer upp i ur och skur!!

Idag är jag och Edvin själva. Pär är på afterwork. Vi har badat och bakat. Edvin har hjälpt till att vispa. Han tyckte det var väldigt roligt. Han stod på en stol vid diskbänken och grejade tills det var dags att gå och lägga sig. Han blev urtokig, men det gick över fort.

Igår var vi på 1,5 årskontroll på BVC. Edvin fick vaccin mot mässling, påssjuka och röda hund. Han var ju snorig, men vi tog den ändå eftersom han inte haft någon feber. Och biverkningarna av sprutan kan komma om en vecka med feber. Hoppas hoppas att Edvin ändå klarar sig. Han har börjat hosta nu och är jättesnorig. Men det gick jättebra att ta sprutan. Edvin bara tittade när de stack honom i benet och grät inte en enda tår. Så igår började Edvin inte förräns vid 11. Vi hämtade honom vid 17 och då var han ensam barn kvar.
I onsdags hämtade kusin Angelica honom och var med honom efter lunch. Vilken tur han har Edvin!


GRATTIS Edvin som blir 1,5 år idag!

0 kommentarer: