? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

tisdag 28 oktober 2008

Linslus


Idag har vi tagit kort på Öppna Förskolan. Edvin blev jättebra på korten! Han hade jättesnygga kläder på sig som han fått av Evy & Malin. Han var jätteglad när vi tog kort så det ska bli så kul när korten kommer. Det gick bättre den här gången till skillnad från när vi skulle ta 6 månaders kort inne i stan hos fotograf. Där tog vi nakenkort som blev ganska bra. Men då var han inte lika mycket linslus som han var idag. När man tar kort hemma brukar han alltid skina upp och tycka det är jätteroligt. Men han tycker nog inte att fotograferna är lika roliga.... :)


Igår var jag och Edvin till bilverkstan och bytte på vinterdäcken på bilen. Vilken tur!!! Imorse när vi klev upp var det snö på backen! Och halt att gå. Jag fick gå som på nålar för att inte halka. Jag tog ju såklart joggingskorna som är väldigt hala! Vilken tur att man har vagnen att hålla i. Det var lite kallt, men Edvin har det så mysigt och varmt i vagnen. Så han fryser inte. Man vill nästan krypa ner ibland.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande att se korten sen!

Livetby..... sa...

Åh så roligt att äntligen få se underverket!