? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

lördag 25 oktober 2008

Är det farligt med TV?


Är det farligt för små barn att titta på TV? Man får olika svar beroendes på vem man frågar. Det verkar vara två läger. I alla fall så älskar Edvin TV:n. På morgonen sitter han i gåstolen (som på bilden) och tittar på Bolibompa. Och på kvällen tittar han också på bolibompa liggandes, sittandes och hoppandes på golvet. Han skriker och skrattar och blir helt galen av tecknad barnfilm. Han tittar ju inte så långa stunder varje gång, kanske 10 minuter per gång. Det är svårt att undvika Tv:n eftersom vi vuxna tittar så mycket på TV. Men jag har i alla fall kommit fram till att det inte gör något att Edvin tittar på TV så länge det är lite lagom och han tycker det är roligt. Sen får kritikerna säga hur mycket de vill om att det är skadligt osv.

1 kommentarer:

rikkard sa...

Vår avsaknad av tv gör att tv är något väldigt spännande för Svea. Men vi får väl snart köpa en tv igen, fastän det är riktigt skönt utan och ett medvetet val vi gjort att vara utan nu i snart tre år.

Kul med lite bilder äntligen förresten :)