? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

torsdag 20 augusti 2009

Dagis


Lite sommarbilder från sommarstugan

Så var tre dagar avklarade på dagis. Första dan gick sådär. Vi fick åka hem en halvtimme före. Edvin var jätteledsen och sur. Han var supertrött och somnade i bilen hem (det tar alltså 3 minuter att åka hem). Igår gick det något bättre, men Edvin var trött och blev lite grinig på slutet. Idag har det gått mycket bättre och han har tagit för sig mer. Det är jättebra fröknar på avdelningen och de kommer vara 14 barn. Men fortfarande är jag inte helt övertygad om att själva inskolningsmetoden är den bästa. Andra förskolor i Brunflo har en annan metod som låter mycket mer vettig. Men det kanske fungerar det här också.




Igår gjorde jag ett ryck och köpte lite grejor till Edvin. Det blev nya skor, en fleecejacka, mössa, vantar, sockar och en ryggsäck. Några saker fattas fortfarande, men det blir nog till helgen.

0 kommentarer: