? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

lördag 19 september 2009

Länge sedan

Sandlådan är rolig.

Fina Alice.

Även de större pojkarna tyckte sandlådan var rolig.


Lite fotboll blev det också.


Värst vad tiden går fort när det gått nio dagar sedan mitt senaste inlägg. Idag har vi haft en jätterolig dag tillsammans med Anna, Kent och Alice. De har hjälpt oss köra bort skräp och så var det meningen att vi skulle hämta en bäddsoffa hos mamma MEN det blev inge med den. Jag hade inte nycklen hem till mamma så vi tog oss inte in. Synd. Men vi får väl ta det en annan gång då. Vi har varit ute och lekt med barnen, ätit god mat och barnen har haft superroligt. Jag gjorde porterstek till middag. Gott, det var verkligen längesedan.
Annars i veckan så har vi varit på vårt första förälrdamöte! Det var väldigt roligt. Och jag kan bara konstatera att det är VÄRLDENS BÄSTA FRÖKNAR på Edvins avdelning. Alla barnen får tid på sig att äta (Edvin åt tre portioner till lunch i torsdags), de hittar på roliga saker med barnen och alla fröknarna är väldigt lugna och snälla. Vi är verkligen nöjda och det märks att Edvin stortrivs. Han skrattar när han kommer till dagis och röjer dagen lång. En fröken berättade att han skrattade när han vaknade från tuppluren på dan och inte som många andra barn som behöver en liten tid på sig att vakna. Det är skönt att veta, då kan man själv vara lugn för att han har det bra.

0 kommentarer: