? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

onsdag 23 september 2009

Snorig

Edvin är snorig. Precis när han blivit bättre så blev han snorig igen. Igår hade han varit lite hängig och gnällig på eftermiddan. Men igår kväll och i morse så var han pigg som vanligt men snorig så han fick gå på dagis idag. Men var ska man dra gränsen? Jag tycker att de kan gå om de bara är snorig. Orkar de däremot inte med dagen eller har feber ska de självklart vara hemma. Men alla barn är ju i stort sett snorig hela tiden känns det som.

Idag blir det en lång dag på dagis för Edvin. Han lämnades ca 7,10 imorse och vi ska hämta honom 17. Egentligen skulle vi hämta honom strax efter 16 men det ska vara namninvigning idag kl.17 så tyckte vi att det var bättre att han stannade där istället för att hämta honom och vara hemma en kvart för att åka dit igen.

Imorgon ska Edvin bli hämtad mitt på dagen av kusin Angelica. Det blir super bra eftersom det blir så lång dag idag. Hoppas nu att han är fortsatt pigg så de kan hitta på nåt! Jag och Pär ska på invigningen av Mittpunkten imorgon kväll. Det blir roligt. Synd bara att man inte har några pengar över att handla för och lönen kommer inte förrän på fredag. På fredag är vi lediga eftersom det är planeringsdag på dagis. Då åker vi till stugan på fredag morgon. Det blir skönt. Kanske sista gången för i år?

En liten uppdatering! Vi ses sen!

0 kommentarer: