? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

tisdag 29 september 2009

Skön helg

I helgen har vi varit i stugan. Vi var lediga i fredags eftersom det var planeringsdag på dagis. I onsdags var det namninvigning av avdelningarna på dagis och vi var där. Men Edvin var gnällig och trött. Han hade inte sovit en blund på hela dan och det var svinigt kallt ute. De invigde alla tre avdelningarna och sedan åt vi korv. Vi gav Edvin lite korv men sen åkte vi hem. Det gick inte att vara kvar då Edvin frös så han skakade.


Ronny fick äran att sätta upp skylten på Edvins avdelning.


Edvin lite glad i alla fall fastän det var svinkallt.

I fredags packade vi och åkte till stugan. Vi var framme redan vid 10.30! Härligt att ha hela dan kvar. Edvin har lekt med två tjejer, Nathalie och Linnea (11 och 10 år). Han trivdes som fisken i vattnet att vara med tjejerna! Vi har även jobbat med fällda träd. Det var en massa träd som var fällda som vi behövde ta reda på. Vi tog inte allt utan kommer klyva till ved till våren.

Mycket ved blir det.......

Snygga killen som för första gången kunde använda den snygga dunvästen!!


Edvin hann också med lite annat. Bla sitta i fönstret och dricka ur tomma flaskor......

Liten kille på landsväg.

Edvin i gott sällskap.

Idag har vi haft vårt första utvecklingssamtal på dagis. Det var bra och allt är bara bra med Edvin. Han är duktig och har kommit in i gruppen bra. Är väldigt social och glad. Han är ett riktigt "dagisbarn". Han gillar att vara med tjejerna som är 3-4 år. De gillar att leka med honom också. Hihihihi, det är ju lite roligt. När vi kom på dagis idag så gick vi in på en annan avdelning för att han inte skulle se oss. Vi gick ner till personalrummet som ligger alldeles bredvid Edvins avdelning. Då hörde vi hur Edvin skrattade ute i hallen. Jag stack ut huvudet utan att han såg mig och han lekte med en tjej, Emma och skrattade som en galning. En tjej hade idag frågat om Edvin skulle vara där imorgon också för hon tycker att är så söt och busig. Ja de är roliga de små liven!

2 kommentarer:

sandra sa...

Det är roligt att höra att det går så bra för Edvin. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er blogg! Det är så roligt att läsa eftersom vi ses så sällan. Saknar er! Kommer hem 18 December:)

Jenny sa...

Tihi, vilket härligt inlägg. Låter som Edvin kommer bli en riktig tjejmagnet! :o) KRAM Jenny