? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

tisdag 8 september 2009

Ny vecka


Ny vecka igen och snart har halva denna vecka gått också. Det går så fort! Förra veckan gick ganska bra för Edvin. I fredags dock så var det väl siså där. Natten mot fredagen var en riktig skitnatt, Edvin vaknade flera gånger och vaknade tidigt på morgonen. Han hade fått sova två gånger på dagis för han var så trött. På morgonen när jag lämnade honom var han jätteledsen och höll sig fast i mig. Det var lite jobbigt att "tvinga" över honom till en av fröknarna. Men det gick över. Samma sak igår och idag när han klamrade sig fast hos Pär. Idag hade han ätit som en tok. 4 biffar till lunch. Dock inte så mycket potatis och sås, men så är det ju hemma också.


I helgen har vi varit på barnkalas då Alice fyllde 2 år. Det var roligt. Det var fiskedamm och Edvin fick en pix-bok och en tuta. Han blev väldigt glad!! Edvin var väldigt nyfiken och gick först bakom skynket och kollade. Sedan fiskade han!

I söndags hade vi en riktig röjardag. Jag bakade bullar på förmiddan. På eftermiddan städade vi bort datorbordet i vårt blivande gäst/tv-rum uppe. Det var skönt att bli av med alla papper och pärmar. Nu står de undangömda.

0 kommentarer: