? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

onsdag 6 maj 2009

Soligt

För ett par veckor sedan när skorna fortfarande var ovana att gå i....


Idag har Edvin och pappa varit in en sväng på jobbet. Det är alltid roligt att få besök när man jobbar!! De var även in på pappas jobb. På eftermiddan var vi till Morbror Björn och "Moster" Anna som fyllde år GRATTIS!, samt alla småkusiner. Det var roligt. Edvin, Axel och Erik lekte, oftast med samma saker. Mot slutet började Edvin bli grinig och sur. Dels för att han ville ha samma leksak som Axel hade och dels för att han nog var ganska trött. För det mesta så sover Edvin bara en gång per dag. Men det ska han klara. Han sover ju så pass bra på nätterna nu för tiden. Idag har jag och Lotta planerat lite 1-årskalas med föräldragruppen. Det blir den 17 maj. Det blir kul att träffa alla barn och föräldrar igen!

Det här med skor på fötterna är ju lustigt. För en månad sedan så kunde inte Edvin ha på sig några skor alls. Han satte sig och började grina. Men sedan gick det lite bättre och lite bättre. Nu går det väl hyffsat och han tänker inte så mycket på dem. Men tänk er att ALDRIG ha haft ett par skor på fötterna och plötsligt sitter ett par tunga och otympliga skor på fötterna. Det kan ju aldrig vara skönt! Men skam den som ger sig.....

0 kommentarer: