? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

söndag 17 maj 2009

Utslitna dojor.

Ja Edvins svarta skor höll inte längre. Nu är de slitna framtill, jättefult. Jaja,det var inte bättre kvalitet helt enkelt. Säger bara det; Skopunkten.........

I går var vi och fam Albano på Jamtli Vårmarknad. Vi tittade på marknaden och djuren på Jamtli. Sedan avslutade vi med fika på Jamtli Café. Pojkarna fick mellanmål. Sen for vi hem och gjorde ingenting. Skönt. Man blir ganska slut av att vara ute. På kvällen tittade vi på Eurovision. Grattis Norge! Rätt låt vann!! Island hade också kunnat få vunnit, den var superbra.

Idag har vi haft 1-års kalas med föräldragruppen. Vi hade lånat Öppna Förskolan. En kompis hade gjort tårta som var jättegod. Vi var fyra familjer av sex st totalt. Bara pojkar; Edvin, Alfred, Axel och Alfons. Pojkarna åt tårta själv och ni kan ju bara tänka er hur roligt det såg ut! Det var tårta och krossad tallrik över hela golvet. De njöt verkligen. Synd bara att vi inte hade någon kamera med oss, varken vanliga eller filmkamera. Inga batterier :(

På eftermiddan idag fick vi trevligt besök av familjen Östling. Alice växer och blir stor. Fina tjej! Vi träffas alldeles för sällan vänner! Edvin fick ett pussel och en bok i födelsedagspresent. Tackar så mycket för det! Senare på kvällen så tog Pär och målade lite på huset. Nu är all grundmålning klar och det vita på vindskivorna på en sida. Mycket kvar....men det går väldigt bra!

1 kommentarer:

Rikkard sa...

Bara att traska tillbaka på Skopunkten och byta skorna. :)