? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 4 maj 2009

Valborg

Dagens kaos

Edvin i sitt esse!

Kul att åka kärra!


På sista april kom familjen Albano/Jacobsson och Lavén/Berg hit. Det var roligt. Vi grillade och hade kul. Pojkarna (Edvin, Alfred & stor-Edvin) lekte och stojade på altan. Tack för en trevlig kväll!






På fredag morgon åkte vi till stugan. Det var väldigt fint väder och vi var ute nästan hela helgen. På lördageftermiddag fick Edvin feber och hade feber under natten. Men på söndagen var han bättre och febern borta. Han kanske fick värmeslag eller något liknande. Ingen aning. Tur i alla fall att han blev bättre.



Det som var roligas i helgen enligt Edvin var att öppna och stänga dörrar. Han höll på hela dagarna med olika dörrar. Lite roar de små! Edvin åkte också skottkärra och träkärra. Vi hade med oss den nya sittvagnen ner. Edvin tyckte det var väldigt kul att sitta i den och åka. Men att sova i den var en annan sak. Det tog lång tid att söva honom första dagen. Vi fick gå och gå med honom sittandes och fälla ner lite i taget. Till slut somnade han.






Edvin är så rolig nu. Han visslar och pratar och går lite då och då. Det är så roligt att se alla framsteg, det går ju så otroligt fort! Idag ringde Edvin på jobbet och sa hej i telefon. Sedan skulle han bara trycka på knapparna. Och så försöker han få katterna att prata i telefon men det går inget vidare. Idag hade ett smärre kaos inträffat i vardagsrummet, se bild ovan. Som tur var, var golvet renkammat när jag kom hem ;) Edvin såg väldigt oskyldig ut??

1 kommentarer:

Hanna sa...

Hej och kul att du hittade till oss ! Ja tiden går verkligen fort. Ser på bilderna att ni verkar ha en riktigt go' och glad kille ! Ha det så bra. Mikael hälsar oxå. // Hanna