? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 1 juni 2009

Första cykelturen.

Ikväll tog vi den första cykelturen med Edvin. Han tyckte det var riktigt skönt! När vi kom hem efter ca 45 minuter ville han inte kliva av. Det var skönt att cykla. Det som är lite läskigt är om man ska cykla med Edvin själv. Man har ingen koll på honom om något händer. Det känns inte så tryggt att cykla efter vägen. Det känns bättre att cykla på gång/cykelbana. I alla fall jag kan inte vrida nacken mer än några centimeter. Man skulle kanske haft en backspegel???? Vi köpte en hjälm på Barnen Hus för 99 kr. Alldeles perfekt!! Han lär väl växa ur den snart så det kändes inte som man ville lägga mer pengar än så.







Bjuder också på bilder från helgen plantering, en del av den......






Idag fick vi också reda på vart Edvin hamnar på dagis. Han kommer gå på Backens Förskola avdelning Flöjten. Där kommer också stor-Edvin och Alfred att gå!! Hur kul som helst! Det som är mindre roligt lär ni få läsa om i tidningen imorgon (en artikel har redan varit ute om någon kommer ihåg). Den diskutionen tar jag inte här, men det lär knappast bli sämre..... Vi tror i alla fall det kommer bli bra trots omständigheterna. Gissa vem som kommer ha HÖK-ögon/öron.....

0 kommentarer: