? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 8 juni 2009

Sovit borta

I helgen sov Edvin hos faster Lillemor, farbror Micke och kusin Tobias från lördag till söndag. Jag var på Kvarna-premiär och Pär var på killfest . Vi hade jätteroligt och Edvin hade super roligt. Tack snälla fam Blomberg för att Edvin fick vara med er när vi var ute och slirade!

Idag har jag faktiskt varit en snabb sväng på Öppna förskolan. Det var informationsmöte om Backens förskola. Det var väldigt bra och skönt att få veta lite mer. Roligt också att återse Öppna och Monica.

Det verkar vara lite halvdött på de flesta bloggar nu och även här. Man har inte så mycket tid nu när sommaren är här. Det är så mycket annat som ska hinnas med. Och så har i alla fall inte jag så mycket att skriva om. Men jag försöker i alla fall lägga in minst ett inlägg i veckan. Nånting ska man väl kunna berätta!

1 kommentarer:

katrine sa...

Man hade mer tid till bloggandet förr minsann ;)