? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

söndag 21 juni 2009

Midsommar=Fleecejacka och myggbett!

I midsommar har vi varit i stugan. Det har varit si så där väder, så fleecejackan har man haft på! Och så myggigt. Men förutom det har det varit en jätterolig helg. Edvin har haft dansuppvisning och röjt järnet med allihopa i byn. Idag hade vi bästa vädret med sol. Typiskt när man ska städa, packa och åka hem.
Det är ju lite konstigt det här med leksaker. Vi hade med oss en massa leksaker hemmifrån. Men inget av det rörde Edvin. Han tyckte det som fanns var mycket roligare. En gammal traktor blev favoriten samt en gammal telefon. Och så sopen då. Han var hos två av grannarna och sopade åt dem några gånger.
Katterna stannar kvar i stugan då farmor åkte dit idag och har semester. Skönt att slippa katthåren hemma! Det märks på en gång att de inte är hemma!

Här kommer lite bilder från helgen.





Ett litet besök i sommar på väggen på uthuset. Tänk när småungarna ska ut och flyga......... Förra året hade vi en fågel som ramlat ner och inte tog sig någonstans. Katten hittade den men gjorde inget med den. Vi lyfte den till fågelhuset och mamma fågel kom och hämtade ungen. Hoppas det blir bättre i år!




0 kommentarer: