? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

fredag 5 juni 2009

Student

Idag har vi varit på studentfirande. Johanna tog studenten idag från Särskolans Estetprogram. GRATTIS!! Vi fick god mat och Johanna fick en massa fina presenter. Tyvärr glömde vi kameran, så typiskt! Kusin Sandra var också hemma över helgen (bor i Lund) så det var roligt att få träffa henne. Sist var i julas. Så det är långt mellan gångerna.

Efter själva utgången på PC var vi en sväng på stan för att göra lite ärenden. Edvin tittade på alla lastbilar och diggade till musiken. Det var lite högt ibland och vi hade inte med hörselskydden. Men jag tror det gick bra ändå. Lite kallt var det dock. Det var tråkigt för alla studenter.

Imorgon ska Edvin vara hos faster Lillemor och sova där. Jag ska på Kvarna med Lotta och Pär ska titta på fotboll med en massa grabbar. Kanske blir det travet också för dem.

0 kommentarer: