? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

söndag 1 mars 2009

Fullt upp

I helgen har vi haft fullt upp. I lördags var vi på stan och vinterstaden. Det var superfint väder och mycket folk. Vi tittade på lite hockey på vinterstaden. Edvin tyckte det var roligt. Sen fikade vi på Törners och Edvin fick mellanmål.
På kvällen var vi till mormor och åt middag för att hon fyllt år. Edvin lekte med kusin Erik hela tiden. När vi kom hem så tittade vi på melodifestivalen. Edvin la sig vid 21. Han somnade själv för första gången på väldigt länge. Och han sov faktiskt helt okej inatt. Han vaknade och åt vid 01 och somnade om utan protest!!!!! Helt underbart. Sedan vaknade han vid 05.30 och fick välling men då gick det inte att lägga om honom i spjälsängen. Så då fick han komma till vår säng.

Idag har vi varit till faster Lillemor som också fyllt år. Och så var det babysim på eftermiddan. Jag och Edvin for själva.
Imorgon åker jag på jobbet och pappa och Edvin är hemma-lediga. Det blir bra det känns helt okej faktiskt. Ska bli riktigt roligt. Så vi får se när jag bloggar nästa gång eller om jag släpper Pär lös på bloggen! Vi hörs!

(Tyvärr glömde vi kameran hos mormor så inga bilder idag)

0 kommentarer: