? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

lördag 7 mars 2009

Helg igen

Nu är Pär bättre, skönt. Idag ska vi ta en tur till Barnens Hus och köpa resesäng och bilbarnstol. Och så blir det Lillänge. Jag ska kolla på skor. Behöver nya inneskor till jobbet. Skulle vilja köpa lite kläder också men det får bli lite senare. Jag vill gärna gå själv, det är mycket lättare. Det har gått bra att jobba i veckan, blev ju bara tre dagar. Det är riktigt roligt att vara tillbaka! Men tiden till att blogga finns inte riktigt så det blir färre inlägg nu.
Nu är det helg igen. Tiden rusar iväg och det är bara drygt en månad tills Edvin fyller ett år. Vi måste försöka tänka ut en önskelista till honom. Jag lägger ut några saker nu så kan vi komplettera den senare. Och sen behöver man inte köpa efter listan om man inte vill... men om man inte vet så är det lite tips i alla fall :)

Liten barnpool till sommaren
Lego (Duplolego)
Träklossar/Byggklossar (vet inte riktigt vad de heter)
Lektunnel
Pengar till skor (svårt att veta storlek, han måste pröva)
Bilmatta till hans rum
Litet bord och stolar till rummet (vitt)
Bilgarage (typ se bild)




I förra veckan gjorde Edvin en snöängel i snön! Det syns kanske dåligt, men den är väldigt fin!!


Edvin kan nu säga "Tack". Det låter som "att" eller "tatt". Det låter så roligt!!!
Och så brukar han sätta igång stereon själv. Han knäpper igång den och trycker på play. Hahahahahhaaa. Kent är favorit just nu!


0 kommentarer: