? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

torsdag 12 mars 2009

Glest....

Kurragömma-lek


Nu är det glest mellan inläggen. Men det blir lite så. Jag har jobbat sent den här veckan några dagar och när man kommer hem så vill man umgås med Edvin och Pär och så är man så trött. Man hinner inte surfa särskilt mycket alls.





Idag har Edvin och pappa varit på Öppna Förskolan. Det var bara tre andra barn där; Alfons, Moa och stor-Edvin. Men de hade roligt och så var det bara pappor!! De lär ha pladdrat :)





Jag har varit på två föreläsningar om smärta efter trafikolycka idag. Det var RTP (Riksförbundet för trafik- och polioskadade) som anordnade detta på Folkets Hus. Det var intressant. Det blev en tur från jobbet mitt på dan och så tillbaka igen.





I helgen ska vi till faster Annika i Fanbyn och sova över. Vi åker dit på lördag och hem på söndag. Sen är det babysim på söndag.

I alla fall så sover Edvin mycket bättre nu och är väldigt lätt att lägga på kvällen. Vi behöver nästan aldrig gå in till han efter man lagt honom. Vi lägger ner honom och sen somnar han. Det är obeskrivligt skönt!! Och vaknar han på morgonen så brukar Pär ge honom välling och så sover han ett par timmar till. Han börjar också bli bättre i förkylningen. Hostan är kvar men han är mindre snorig. Han får fortsätta äta hostmedicin.
Idag väger Edvin 8600 gr. 400 gram kvar tills vi får börja använda den nya bilstolen!!! Nej, vi kan nog använda den redan nu ;=)

0 kommentarer: