? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

söndag 8 mars 2009

Tillbakablick 3 - livet före barn

Hur var livet innan man fick barn egentligen?? Då klagade man på att man aldrig hade tid eller pengar. Men nu inser man att man hade hur mycket pengar som helst och hur mycket tid som helst. Det är mycket som förändras när man får barn.



Man får inte gå på toaletten när man vill.
Man får inte sova särskilt mycket och man är konstant trött!
Dålig ekonomi, allt kostar en förmögenhet!
Man blir lite vimsig i pannan, all energi läggs till barnet.
Det är inte så lätt att "bara åka in på stan", det ska planeras med mat- och sovtider.



Men det är så många saker som är så bra också som gör att det är värt det. All kärlek man får är ju helt underbar. Och man inser att det är det här livet går ut på! Vad gjorde man innan egentligen? Inget som man vill gå tillbaka till i alla fall. Jag fattar inte hur man har klarat sig utan Edvin förut?

Tiden går som sagt och jag och Pär har varit tillsammans i 10,5 år. Helt otroligt!!!Vi blev ihop 1998. Det känns ju inte så länge sedan men det är verkligen det! Det som är bra med oss är att vi känner varandra utan och innan. INGEN känner mig som Pär gör och det är skönt. Det tar tid att bygga upp ett sådant förhållande.

0 kommentarer: