? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 10 november 2008

Blivande musiker?


Idag har Alfred varit här en stund. Edvin och Alfred har spelat piano. Det var roligt! Sedan turades de om att gå i gåstolen och hoppa i hoppgungan. Det är bra med lite lekkompisar så de gör av med lite energi och kan sova gott på eftermiddan.




Just nu är det stor kamp på skötbordet! Edvin ligger INTE still en sekund. När jag lägger honom på skötbordet så vrider han sig på mage direkt. Och så skrattar han och tycker det är jätteroligt när jag försöker vrida tillbaka honom och byta blöja. Idag när han hade gjort "nummer 2" så var det tur att det var hårt för jag fick byta när han låg på mage. Det var helt enkelt kört att försöka få över honom på rygg. Men det gick bra. Så idag har vi prövat Up & Go blöjor som är lite lättare att få på och ta av. Det märks överlag att han mycket mer rörlig och livlig när han är vaken. Det är antagligen mycket på gång för honom och det är kanske också det som gör att han sover dåligt på nätterna. Han vaknar flera gånger nu och vill ha nappen. Jag ammar honom två gånger och det nöjer han sig med. Men sedan ligger han och vrider sig och stönar och stånkar. Jag tror också att han drömmer en hel del. Det sägs ju att när barn börjar krypa så är det en större utvecklingsfas än att börja gå. Att börja krypa och kunna förflytta sig och ta sig dit man vill är något stort. Att börja gå är bara ett annat sätt att ta sig fram på. Det märks också att han är väldigt duktig i gåstolen nu och kommer när man ropar på honom från ett annat rum. Vad stor han börjar bli gubben!!! Ojojoj.... tiden går så fort!

0 kommentarer: