? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 24 november 2008

Stackars barn...

Så här har Edvin sovit hela helgen på mamma och pappa.

Usch vilken helg!!!! Stackars stackars barn! Vi börjar från början.....

I fredags var Edvin snuvig och hostig. Han var grinig hela dagen och på kvällen hade han feber. Natten mot lördag var ett helvete. Han sov från 19 till 21 ungefär. Sedan skrek och grinade han fram till kl.04 (och Edvin som nästan ALDRIG är ledsen!). Han sov korta stunder men i övrigt fick vi gå med honom och sitta med honom i famnen. Han hade också feber. Vid 03 ringde vi sjukvårdsupplysningen och fick en tid på morgonen för att kolla så att han inte hade öroninflammation. Edvin gallskrek när vi la honom ner i sängen och tog sig för öronen. Så vi befarade att det kanske kunde vara öroninflammation.

På lördag morgon när vi vaknade vid 08 så hade Edvin 39 grader i feber. Han fick alvedon. Kl.09.20 var vi till jourläkaren på akuten på Östersunds Sjukhus. Han konstaterade att Edvin INTE hade någon öroninflammation. Puh! Vilken tur! Edvin var relativt pigg på morgonen. Men det var snart över. Han hade hög feber hela dagen och ville mest vara i famnen. Under natten turades vi om att sova med Edvin, eller sova och sova....Hur mycket sover man egentligen???? Man lyssnar på om han andas och vill bara att han ska få sova så mycket som möjligt. Därför sitter man som på nålar med honom i famnen för att absolut inte väcka honom. Det gick lite bättre denna natt än förra. Edvin var inte lika ledsen. Men vi kunde inte lägga honom i sängen även fast vi bullat upp med kuddar. Han hade lika hög feber under natten, ca 39 grader. Vi proppade i honom alvedon enligt läkarens ordination var fjärde timme.

På söndagen var det samma igen. Men han hade några stunder då han var lite piggare. Han orkade spela lite piano med pappa och busa med honom. Det var härligt att höra Edvin skratta igen!! Febern gick ner under eftermiddan och det var skönt. På kvällen när vi la honom så la vi honom i våran säng i högläge. Och det gick bra. Han vaknade några gånger under natten då jag ammade honom och gav honom alvedon. Han hade över 39 grader i feber igen. Vid fem vaknade han och ville inte ligga själv utan jag fick ha honom på bröstet en halvtimme tills han somnade. Sedan la jag honom i sängen igen och han sov till 07.30! Så denna natten har varit ganska bra.

Idag har han varit ganska pigg faktiskt. Han hade ingen feber idag. Skönt. Nu sover han i vagnen ute. Jag hoppas han får sova länge så han blir frisk snart!

Det är jobbigt när de är sjuka de små liven. Man oroar sig hela tiden för vad det kan vara. Och man är så hjälplös, man kan inte göra någonting förutom att ge dem den bästa vård de kan få. Men man skulle gärna byta med dem istället så de slapp vara sjuka. När de inte kan tala om var de har ont eller hur de mår så är det jobbigt. Och jag blir så ledsen i hjärtat när Edvin är ledsen. Nu hoppas jag verkligen att denna fruktansvärda förkylning försvinner så vi får tillbaka vår glada och goa Edvin igen!


0 kommentarer: