? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

tisdag 25 november 2008

Nytt nappknep


Det är fortfarande dåligt med Edvin. Febern fortsätter härja i hans lilla kropp och vägrar ge sig av. Vi försöker mota bort den med alvedon och det hjälper ju för stunden. Han äter trots allt bra och dricker ganska bra. Vi har varit till läkaren i Brunflo idag för att kolla honom en extra gång. Men det är ingen öroninflammation och ingen lunginflammation utan bara vanligt virus. Så det är bara att fortsätta med alvedon och hoppas det försvinner snart.
I alla fall så har vi ju glömt bort att berätta att Edvin har lärt sig en del nya saker! Han kan numera klappa händerna, vinka och leka tittut själv! Duktigt va? Dessutom har han börjar med en nytt nappknep. Han vänder in halva nappen in i mun som på bilden. Han är såå söt! Han tuggar mest på nappen nu, antagligen för att det kliar i mun. Jag kan säga att napphållaren; Giraffen, är ganska blöt!!
Ikväll blir pappa och Edvin ensamma hemma då jag ska på ljusparty. Skönt att komma iväg en sväng. Man hinner känna känslan av saknad och den är bitterljuv!

1 kommentarer:

sandra sa...

Lilla Edvin!! Jag hoppas verkligen att du får bli frisk snart!!! Det kan inte vara lätt att vara liten och sjuk. Kram från kusinen