? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

onsdag 12 november 2008

Ny haklapp


Igår tisdag var vi in på Barnens Hus med Lotta & Alfred. Vi köpte en ny haklapp till Edvin. En bild får visa vad fin den är!


Vi vet i alla fall nu vilken tecknad serie som Edvin gillar mest! Häromkvällen så tittade han på Bolibompa. Så hörde vi att han låg där och skrattade! Han tyckte programmet var jätteroligt och skrattade hela tiden. Och det var PINGU han tittade på!! Tänk att små pingviner av lera som pratar låtsasspråk kan roa så. Nu måste vi köpa en Pingu-dvd till Edvin i julklapp! Vi ska försöka hitta det avsnittet han tittade på. De bowlade på det avsnittet.


Idag har kompisarna Alfred & Helmer varit och hälsat på. Men Edvin han satt mest och tittade på de andra pojkarna medans de röjde omkring. Han var nog lite trött. Men jag tror han tyckte det var roligt. Sedan gick vi ut och gick så de fick sova.

0 kommentarer: