? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

torsdag 13 november 2008

Kladdiga fötter....

Här kladdar jag Edvins fötter med färg för att trycka. Han tycker det kittlas :)


Kolla in den fina mössan Edvin hade på sig idag! Den har han fått av Farmor. Den är varm och go eftersom det var kallt idag.



Edvin & Alfred äter fruktpuré tillsammans på Öppna Förskolan. De verkar nöjda!


Här leker en del av barnen som var på Öppna Förskolan idag. Från vänster: Alexa, Alfred, Edvin och Helmer. Mitt tryne syns också där bakom.




Idag har vi varit på Öppna Förskolan hela dagen. Jag hade faktiskt med mig kameran så vi kunde ta lite kort. Det är inte så ofta man kommer ihåg den när man är där. Kanske för att vår kamera är så himla stor och klumpig. Idag har vi fortsatt med fot- och handavtryck. Det var roligt. De blir så söta de små fötterna!! Men vi säger inte vad vi har gjort exakt för det är hemligt ;) Det var många barn där idag och det är roligt. Då blir sångstunderna mycket roligare och barnen kan leka med varandra.
Edvin sov dåligt på förmiddan (bara en halvtimme)... Som vanligt när vi ska iväg någonstans och jag vill att han ska vara utvilad.....Men det gick ju bra ändå. Men alla rutiner som vi hade tränat oss på innan blir som bortblåsta och man får försöka göra lite annorlunda. Det är Edvin som styr och det får han :)
Efter Öppna Förskolan åkte vi på babysim. Det var lika roligt som alltid. Idag badade vi alla tre; Edvin, mamma och pappa. Idag fick de pröva på att dyka lite med ansiktet ner i vattnet. Det gick bra för Edvin, han dök två gånger. Sedan fick de även träna på att lyftas ner från en kant ner i vattnet. Senare när de tränat lite mer så ska de själva hoppa ner i vattnet. Spännande!
Vi har även vägt och mätt idag. Edvin väger just nu 7120 gram och är 68,5 lång. Det går sakta men säkert uppåt! Han gjorde ju en liten dipp i kurvan men nu är han på väg upp igen. Nu gäller det att vi får in några riktiga mellanmål. Det har varit det svåraste. Han vill ju inte ha välling och gröt får jag inte alltid i honom mellan målen. Men vi får helt enkelt pröva oss fram och fortsätta träna vällingen!
Det var allt för idag :)






0 kommentarer: