? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

lördag 1 november 2008

Fredagsmiddag


Igår fredag var vi till Morbror Björn, "moster" Anna och kusinerna Calle, Oscar & Erik och åt middag. Det var jätte roligt!!! Edvin älskar att leka med kusinerna. Han blir helt fascinerad av pojkarna. Han ser att de är barn. Vi var kvar så länge att Edvin fick gå och lägga sig i Eriks lekrum och sova några timmar innan vi for hem. Det gick jättebra. När vi kom hem så åt han och somnade igen.
Men imorse så vaknade han ändå tidigt. Pappa Pär tog hand om Edvin i morse och gick upp med honom medan jag sov. Det tyckte jag var väldigt skönt! Ikväll ska pappa och Edvin vara själva, jag ska äta middag med några tjejkompisar. Så inatt får jag sova i Edvins rum på madrass :) Det blir bra så får pappa fortsätta pröva med välling. Kanske att Edvin får smak för det också precis som med gröten.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vilke gullig bild. Det ser ut som Erik läser för Edvin :o)