? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

söndag 30 november 2008

NU är det jul!

Familjen Stubergs sötaste tomtenisse!


Edvin har börjat smygtitta på julklapparna.....


En liten del av de ca 350 tomtar som står runt om i huset.




NU är äntligen julen här! Vi har julpyntat och julstädat i helgen. Vi har ju en del som ska fram så det tar sin lilla tid. Och vi vill gärna ställa fram allt till första advent för att få njuta av det fram till jul. Efter jul och nyår vill man bara ta bort det. Så drygt 350 tomtar, änglar, grisar m.m. står nu lite varstans i huset. Det är lite problem eftersom vi inte kan ställa så mycket på golvet. Edvin är duktig att köra ner tomtarna med gåstolen och stjäla deras glasögon eller klappar. Vi har en stor korg full med julklappar. Och den är väldigt intressant. Edvin har tjuvkikat på ett paket till honom och dragit i snörena. Han tycker det är jättekul. Det ska bli så spännande att se vad som händer på julafton.....




Edvin är lite bättre nu. Han hostar en del, men snuvan och febern verkar ha stuckit. Dock har han varit lite gnällig titt som tätt och är mer och mer svår att roa. Därför har vi inte suttit vid datorn på flera dagar.
I lördags hann vi med ett födelsedagskalas också. En av Edvins kusiner fyllde 20 år! Det var kul.
I fredags var jag och handlade julklappar på stan. Jag var helt själv. Edvin var hemma med Farmor. Det var så skönt att gå själv utan barnvagn på stan. Det var mycket folk och man blir bara irriterad och svettig av att springa ut och in i affärer. Det är inte riktigt min grej. Men massor av klappar blev det i alla fall. Bla tomtedräkten som ni ser Edvin i här. Den får han redan nu så han hinner ha den innan jul.



0 kommentarer: