? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

torsdag 4 december 2008

Första tanden har kommit!


NU har första tanden kommit!!! Av en händelse så kände jag i munnen på Edvin ikväll när han skulle gå och lägga sig. Och där var en vass liten rackare som stack upp. Det är en tand nedtill. Och den andra är också på väg upp men har inte spruckit igenom än. Vad skönt!! Då kanske vi har svaret på gnälligheten och de dåliga nätterna i dessa små baddare! Hoppas det i alla fall.


Idag har vi varit på Öppna Förskolan. Det var roligt. Edvin tyckte sångstunden var väldigt rolig. Vi har missat den nu flera gånger för att han har ätit precis eller sovit när den har varit. Vi har idag prövat ut VEM som ska få vara stjärngosse! Samuel, Alfred och Edvin provade men jag måste säga att trots att Edvin och Alfred var söta i struten så är ändå Samuel sötast (hann tyvärr inte ta något kort på han)! Edvin tyckte dessutom inte om struten så mycket.


Efter Öppna så for vi på babysim. Det gick jättebra och Edvin skrattade och tyckte det var riktigt roligt. Det märktes att det var två veckor sen sist. Han älskar att bada! Idag var det jag som badade med Edvin och pappa stog bredvid. Idag tog vi kort under vattnet när de dök. Men Edvins bild blev en med stängda ögon och händerna för. Men vi ska ta fler bilder nästa vecka. Efter badet for och vi syndade på McDonalds.....Det är inte ofta nu inte så vi kunde nog unna oss lite skräpmat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till tanden gubben!

frosk sa...

Haha!! Tänk att jag frågade och kände efter innan på dagen. Jag kanske är en tandfe?