? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

tisdag 16 december 2008

Julshow med "Ett Himla Liv"


Johanna sjunger solo.

Johanna som ängel.


Igår var jag, Lotta och mamma på julshow med Ett Himla Liv. Edvins kusin Johanna är med där och sjunger. Ett Himla Liv är en stor grupp glada handikappade barn och ungdomar (och vuxna också för den delen) som dansar och sjunger. De är jätteduktiga och det är lika roligt varje gång att se deras shower. De brukar ha en vårshow och en julshow. Det var väldigt mysigt att få komma hemmifrån en stund och få lite ÄKTA julglädje av människor som ALDRIG dömer någon annan. De är härliga hela gänget!
Tyvärr var det svårt att ta kort i mörkret men några blev det i alla fall.
Idag har jag bakat en mjuk pepparkaka. En till sak att stryka från "Att-baka-listan". Skönt. Den blev god. Tänkte baka tigerkaka på eftermiddan när Edvin sover igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm den vänstra stjärngossen gick i min klass från lekis till 9:an ;)

frosk sa...

Ja vi kommer + att vi har med Elsa 2½ år och Tobbe 25 år:)

Det blir askul!

Anonym sa...

Hejsan Marina, jag vill jätte gärna åka till er, men du känner ju Markus. Det vore bra om Per ringde och tröck på lite. det går säkert att locka på nå vis, ha det bra / Anna med familj