? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 15 december 2008

Hemma hos Morfar



Idag har Edvin suttit och tittat på julbyn och lyssnat på kyrkan som spelat. Och så har han försökt krypa. Han ställer upp benen så han står på alla fyra. Men han kommer ingenstans utan dimper ner på mage igen. Och så blir han förbannad. Det ser ganska roligt ut....



Edvin i cowbow-hatt och moster Agnetha.

Edvin och kusin Jacob leker på golvet.



I helgen har vi varit hemma hos morfar. Då träffade Edvin även sin andra Moster Agnetha, hennes man Klas och kusinerna Lotta & Jacob. Det var roligt. Vi åt smörgåstårta (så himla god!) och drack glögg. Det var väldigt mysigt. Det är roligt att träffa den delen av släkten också. Det blir alltför sällan! Edvins andra morbror Håkan och hans familj var tyvärr inte där då de hade magsjuka. Det var synd! Edvin tyckte att morfars julkyrka var roligast. Den spelade fint och så kunde man ta av kyrktornet! Då skrattade Edvin. Och så fick han prova morfars Cowbow-hatt som morfar köpt i USA. Visst är han söt?


Igår handlade vi ALL julmat. Mormor var med och hjälpte oss. Det var skönt att få det gjort. Det var lugnt på affären och det var väldigt bra. Sen när vi kom hem bakade jag lussebullar. En sak struken på listan av allt jag ska baka. Till helgen ska jag baka massor och göra köttbullar.

0 kommentarer: