? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

söndag 7 december 2008

Sjusovare


I fredags var Edvin hos Morbror och hans familj. Han sov där. Och vad snäll coh duktig han var då! Han somnade vid ca 19.30 och vaknade sedan vid 03 och åt 2 dl (!!) välling. Sen sov han till 07.40. Vilken kille! Det är ju tur att han sköter sig när han inte är hemma gullungen. Mamma och pappa var på varsin julfest med sina jobb. Det var skönt att ha barnvakt och kunna gå ut och ha kul.

Inatt var vi tillbaka i vardagen igen. Edvin vaknade och åt en gång vid 01, 2 dl välling. Sen vaknade han 04.45 och då fick han komma till vår säng. Han somnade om till 06. Så vi klev upp vid 06.30. Jag som hade hoppats på att han skulle vara lika duktig som natten mot lördag......Men man är ju van :)


Vi hade tänkt att gå på Jamtli julmarknad idag men vi tror inte vi gör det. Det känns bara trångt och bökigt att ha med sig barnvagn. Och så ska man hitta någonstans att äta och ge Edvin mat. Men det skulle vara kul, det är så mysigt där. Vi får se, vi kanske ändrar oss under dagen. Jag håller på att laga lite hemlagad mat till Edvin idag. Vi ger honom burkmat nu men jag skulle vilja dryga ut det lite eftersom det blir så himla dyrt! Och så vill jag inte att han bara vänjer sig vid burkmaten utan också vill ha vanlig mat. Så idag gör jag köttgryta och så ska jag göra köttfärssås och korvstroganoff. Vi får väl se om han tycker om det.......

Igår hade vi besök av kompisar från Sundsvall. De har en pojke som är 1 månad äldre än Edvin.
Edvin blev jätteglad att se Gustav och skrattade massor! Gustav kan både krypa och stå själv så Edvin granskade noga hur han gjorde. Och man såg sen att han försökte krypa. Fast det gick ju inte så bra, men träning ger färdighet! Och de verkar lära sig bäst av att se hur andra barn gör.
Lägger ut en bild där Edvin hjälper till med disken. Diskmaskinen är sååå rolig!! Men förbjuden....alltså desto roligare.

0 kommentarer: