? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

onsdag 10 december 2008

Idag

Idag har Helmer och Alfred varit här och lekt. De hade roligt. Helmer han kryper omkring och står själv, Alfred han försöker krypa allt vad han kan och Edvin sitter och tittar på. Edvin har också börjat vicka över från sittande till krypställning men hamnar alltid på mage. Han kanske kryper lagom till jul då julgranen kommer fram :)
Senare på dan kom kusin Angelica och tittade förbi. Edvin var mest brydd.
Sen när pappa kom hem så busade vi och sprang runt och Edvin skrattade och skrattade. Sen somnade han som en stock vid 19.30. Det tog inte många minuter innan han somnade. Jag hann inte ens sjunga vaggvisorna klart. Skönt, det är så det ska vara varje kväll.

Igår var vi på babyträff och pratade om barnomsorg. Det var roligt. Det var även lite större barn där som var ca 1-2 månader äldre. De var en väldig skillnad på de barnen och barnen i min grupp. De äldre barnen var högt och lågt och överallt! Ja herregud, tänkte jag, ska Edvin fara omkring så här om två månader? Alla i vår grupp är så lugna fast en del av dem nästan kryper. Men det kommer antagligen sen när de tar sig fram och upptäcker en helt ny värld.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs! Självklart får ni komma och hälsa på. Hör bara av er! KRAM!