? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 8 december 2008

Julfotografering


Helmer, Alfred & Edvin. Foto: Frida Duvdahl

Idag har vi varit hos Frida, Rickard och Helmer och tagit julkort, eller försökt i alla fall. Frida har en digital systemkamera så det blir fina bilder. Edvin & Helmer hade tomtedräkt och Alfred hade pepparkaksdräkt på sig. De var så söta smågrabbarna! MEN, som vanligt var Edvin stoneface. Han skrattade innan när han tittade på när Alfred fotades. Men när HAN själv skulle sitta där så blev det som det alltid blir. Lilla allvarsamme gubbe! Vi tog även gruppkort. Och det blir som det blir :) Haha de är så söta!
FY vad det snöar idag. Det är helt omöjligt att gå med barnvagn när man får pulsa fram i snön. Men hellre så här än slask, det säger jag bara. Vi tänkte gå på affärn men vi struntade i det eftersom det är som det är ute. Idag myser man mycket hellre inne. Man får verkligen hoppas att detta håller i sig till jul så det inte blir plusgrader. Vilken fin vit jul vi får! Nu har jag inget mer att skriva... Typiskt att man skriver om vädret när man inte har något att säga. Men nu vet alla långväga vänner och släktingar att här är det mycket mycket snö!

0 kommentarer: