? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

lördag 27 december 2008

Nu är roliga julen slut....

Först blev Edvin lite skeptisk till tomten.

Edvin "badar" i julklappar.


Edvin tyckte tomten var snäll.


En riktigt "mitt i stunden"-bild vid middagen. Tagen av Sandra Hård.


Vilken trevlig julhelg vi har haft!!!
På julafton så gick vi upp kl.06.30 och åt frukost. Sen sjöng vi lite julsånger. Vig lunchtid kom Edvins faster Annika, Ulf och kusin Viktoria. Vi fikade och drack glögg. Sen blev det lugnt ett tag. Det var skönt. Då hann vi landa och varva om för nästa gäng. På eftermiddan under Kalle Anka så kom Edvins mormor, moster Agneta, kusin Johanna, kusin Sandra och Henrik, Morfar och Erna. Vi tittade på Kalle Anka, som är LIKA BRA varje år!!!!, drack glögg och myste. Sedan åt vi middag och det var väldigt lyckat. Efter det kom tomten. Först när han kom så blev Edvin lite skeptisk. Men sen var han väldigt intresserad och skrattade åt tomten. När han fick ett paket så blev han helt galen! Han blev jätteglad. Och tomten fick en kram! Edvin formligen badade i julklappar. Men han fick väldigt mycket bra julklappar! Han fick en pulka, en overall, en egen stol m.m m.m! Tyvärr fick han inte så mycket kläder så det får vi ta och införskaffa lite mer själva. Men han fick jättefina kläder av kusin Sandra och Henrik. Han kommer bli riktigt snygg!

Sen år vi ris á la malta och drack kaffe. Och så godis i stora massor. Och mös mös mös! Riktigt trevlig julafton. Edvin gick och la sig vid 21. Och sov ganska dåligt under natten. Det blev nog mycket för honom, men det var vi förberedda på.

På juldagen testade vi pulkan för första gången. Och overallen. Och Edvin tyckte det var väldigt roligt, han skrattade! På eftermiddan var vi till Edvins farmor och åt mat. Edvin fick där lite fler julklappar. Och så träffade han också kusin Karolina och Jonte. Det var trevligt! När vi gick hem på kvällen så åkte Edvin pulka hela vägen hem. Han brummade som en bil och tyckte nog det var väldigt mysigt. På slutet så satt han och "puttade på" som om han ville att det skulle gå fortare!

Igår på annandagen så var vi till Pärs faster och hälsade på. Och så träffade vi också Pärs kusinbarn ochd eras familj med tre barn. Det var roligt. Sen var vi hemma och myste och tittade lite på film.
Idag bär det av till Morbror Björn och "Moster" Anna och kusinerna, Calle, Oscar och Erik. Det blir roligt. Det är fullt upp varje dag och det är såå roligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig jul Edvin! Påminn mamma och pappa om att ni fortfarande är välkomna hit på nyår om ni vill. KRAM Jenny

Anonym sa...

Haha Moa fick knappt nå kläder heller. Ni verkar ha haft en mysig jul. God fortsättning på er!!