? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

fredag 19 december 2008

Tomtenisse

Alfred, Moa & Edvin

Filur!

Moa var lite tjuvaktig tror jag....här försöker hon ta Alfreds napp.

Och Edvins mössa....

Två söta tomtenissar; Edvin & Samuel.


Igår var det sista Öppna Förskolan för i år. Edvin var tomtenisse precis som Samuel. Alfred var pepparkaksgubbe. Vi åt julbord och det var så himla gott. Men man blir så mätt! Det var i alla fall väldigt mysigt. Edvin skaffade sig flickvän också. Han fick en stor blötpuss av Tilda som är 1 år. Han blev alldeles generad!

Efter Öppna så var det sista babysimmet för i år. Edvin var HELT GALEN när vi kom dit. När vi tog honom ur bilen så satt han i bilstolen och sparkade helt vilt med benen. Sedan försökte vi ge honom lite mat innan men han ville inte ha så mycket. När vi skulle klä om så satt han på golvet i omklädningsrummet och skrattade och tjoade hela tiden. Han skrämde nog både Helmer och Samuel...... Och när han kom i vattnet så blev han än mer galen och simmade och tjoade och skrattade. Det var väldigt roligt att se. Han älskar verkligen att bada och därför ska vi gå fortsättningskurs efter nyår. Då ska vi vara i Brunflo, i det NYA badhuset på söndagar. Det blir en bättre dag så slipper vi stressa. Det blir kul att bada på Brunflos nya badhus.


Idag har vi faktiskt bara tagit det lugnt. Vi har dammsugit, men annars så har vi inte gjort så mycket. Det är skönt att få ta det lite lugnt också. För i helgen blir det fullt upp. Jag ska baka och laga julmaten. Vi ska städa och sätta upp julgranen. Pär och Edvin får pyssla med julgranen medans jag bakar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja han var mycket charmig och underhållande på Solliden igår! :)

Anonym sa...

Vilken tjuvaktig bebis den där Moa ;)

Hmmm din mailadress syntes inte i inlägget, prova igen annars skriver jag adress och lösen här.