? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

måndag 12 januari 2009

Host host



Denna eviga hosta. Den går aldrig över. Nu har Edvin hostat sedan han var sjuk i slutet av november/början av december. Men det är inget att göra åt så länge han är pigg i övrigt och äter som han ska. Fasen ska det inte gå över??? Det är ju synd om honom. Pär har samma rethosta som kommer och går. Bara jag som klarat mig hittills. Men så har ju jag haft magsjuka istället så.....

Edvin har i alla fall kommit in i seperationsfasen. Nästan bara jag duger. Pär duger också bra, men han är ofta ledsen och roar sig inte särskilt länge själv. Han kryper ganska bra nu. Det går sakta men säkert framåt. Nu blev det så mycket mer golvyta när julen åkte ut att det ekar! Och då är det roligt att krypa. Men golven är lite hala så han halkar lite.

Edvin har hittat till TV-bänken nu under jul och vill gärna vara där och riva. Så vi ställde dit DVD-skivor nu. För det får han riva i och hålla på med istället för att ha porslinssaker där. Så imorse tog han tag i saken och prydde golvet med de fina fodralen :)

0 kommentarer: