? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

fredag 6 februari 2009

Ajajaj

Stackars Edvin ramlar och har sig. Det blir fler och fler blåmärken. I förrgår ramlade han in i trappräcket uppe och det blev blåmärken på båda sidorna av huvudet. Sen så ramlade han igår också och fick ett märke vid ena ögonbrynet. Idag har han ramlat med Bobby Car när han skulle försöka ställa sig upp. Det blev två fula märken. Stackarn!!

Ser Ni blåmärkena?
Idag har vi varit på studiebesök på Dungens Förskola i Brunflo. Det var roligt. Det verkade vara en mycket mysig och trevlig förskola. Personalen verkade okej. Det är alltid svårt att säga eftersom man inte träffade alla. Stor-Edvin var också med tillsammans med mamma. De följde med oss hem sedan och lekte lite. Edvin sov dock så stor-Edvin fick roa sig själv en stund medans vi mammor drack kaffe. Pär var också med och åkte på jobbet efter besöket.
Igår kväll var jag och tränade Core på Storvikenskolan i Brunflo. Men det var jobbigt!! Man måste ha balans, styrka och uthållighet för det kan jag säga. Men man ska nog få en riktigt snygg tvättbräda innan sommaren ;)
Äntligen något riktigt roligt att se fram emot!!! Vårforum i Vemdalen 2009! Vi är just nu 6 mammor som åker till Vemdalen i slutet av april och bor i stuga och har roligt. Det ska blir riktigt skoj. Längtar redan, 10 veckor kvar..... Roligt att det verkligen blir av! Det blir alltid annars att "det borde vi göra" och "det skulle vara roligt om vi gjorde" och så blir det aldrig. TACK Lotta för ALLT jobb du gjort!!! Det är tur VI har dig ;)

Vet ni? Inatt sov Edvin HELA natten. Han somnade ca 19.45 igår kväll och vaknade 06.30 imorse. Jag var så utsövd och vaknade tom före honom! Då tänkte jag; Har jag varit uppe inatt eller inte? Jag kom inte ihåg. Ibland är man ju så trött att man inte kommer ihåg. Men jag hade sovit hela natten. Skönt. Hoppas det fortsätter så.

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Men.. Tack för tacket. Men ni har ju också fixat och kollat. Men tack ändå. :)
Summasumarum av Alfreds intag av mat idag= en vällingflaska, tre tuggor mat och ärtor och majs. Unge. :)

Anonym sa...

Men titta hur han har strumpen...inte undra på att han ramlar =)

Marina&Edvin sa...

Nej, de där strumporna bara far av hela tiden.... ;)

Anonym sa...

Men det ska ju synas att man är en liten tuffing! ;-)