? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

torsdag 26 februari 2009

Sista Öppna Förskolan för mamma

Idag har vi varit på Öppna Förskolan. Det var sista gången för mig. För Edvin är det många gånger kvar. Sicken tur han har! Det var som vanligt jättejobbigt att gå upp eftersom det snöade (igen!) och det var inte plogat. Edvin var glad hela tiden vi var där och inte gnällig alls. Det var skönt. Han hade så mycket kompisar att busa med. Det känns lite vemodigt att inte få träffa alla mammor och barn och Monika som jobbar där. Men jag kanske får ta ledigt någon timme framöver och kika in........

Tack alla som lämnat så bra råd om Edvins mammighet. Ikväll blir det en ny prövning då farmor ska lägga honom. Hoppas det går bra. Jag fick lite gott mod idag också på Öppna. Det är alltid nån som upplevt det och kan säga att det går över!! Det skönt att höra och man får lite mer kraft.

Inatt har Edvin varit jättejobbig. Han vaknade när vi gick och la oss vid 22. Sen höll han på och skrika och vrida sig i våran säng i 1-1.5 timme. Det gick inte att ha honom i spjälsängen. Jag var måttligt trött imorse kl.05.30 när Edvin bestämt sig för att vakna. Vi måste nog prova att lägga honom i sitt rum igen och lägga in en madrass som någon av oss päron kan sova på. Då kan i alla fall en av oss få sova ordentligt.

0 kommentarer: