? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

lördag 7 februari 2009

Vadå sova hela natten?

Nej det var en engångsföreteelse att sova hela natten tror jag. Inatt vaknade Edvin vid 00 och sen vid 05. Så han förstod nog inte riktigt att förra natten var som det SKA vara. Jaja, han får väl vakna då. Han sover i alla fall i eget rum och det är jag glad för. Bara att kunna läsa innan man somnar är så skönt.
Idag ska vi till kusin Erik som fyller 2 år. Det blir roligt! Innan vi far dit så åker vi på Barnens Hus och köper lite säkerhetslås till köket. Det börjar väl bli dags att fixa det nu. Men vi vet inte hur vi ska göra med lådorna än. Vi kan ju sätta en pinne genom dem så de inte går upp. För sådana där lådspärrar gör ju att de fortfarande kan klämma sig eftersom lådan öppnar sig en liten bit! Och det är det som är grejen. Det som finns i lådorna flyttar vi någon annanstans. Men vi kanske ska försöka hitta någon pinne eller gammal list som vi kan ha där istället så lipper man de där spärrarna.



Edvin leker med blöjor. Skoj!

0 kommentarer: