? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

tisdag 10 februari 2009

Skönt väder


Idag har vi varit på studiebesök på Backens Förskola i Brunflo. Oj vilken härlig förskola och trevlig personal! Just nu ligger denna förskola absolut på första plats och Dungen är inte längre intressant. Det gör inget att det är en liten bit dit (tar ca 10 min att gå) det är det värt om vi tycker den är bäst. De verkar ordna väldigt mycket bra aktiviteter för barnen och de är mycket ute och leker, vilket är ett stort plus. Dessutom har de en egen kock och får lagad mat varje dag och inte kantinmat! Edvin var också med en stund på förskolan (sov första halvtimmen) och han gillade legorummet. Jag hoppas att man får det man väljer...... Nu är det en förskola kvar att besöka nästa vecka. Sedan får vi sätta oss ner och diskutera vilken/vilka vi ska välja.

Efter lunch var vi ute på pulkatur en stund. Det är så härligt väder med sol och ca 7-10 minusgrader. Jätteskönt! Jag var ute och gick i 45 minuter. Först en kvart med pulkan och sen en halvtimme med vagnen för att Edvin skulle somna. Han somnade iofs på 2 minuter men jag fortsatte promenaden eftersom det var så himla skönt väder. Annars tar man sig inte ut och det är synd en sån här dag. Tänk lite längre fram i vår när solen gassar skönt och man kan sätta sig på framsidan ute och sola sig i vårsolen. Skönt!! Synd bara att jag inte är mammaledig då... Men Pär får njuta av det då. Jag njöt ju av det förra våren. Rättvist ska det vara!

Igår åt Edvin jättedåligt, han var gnällig hela dagen. Han var svår att lägga också. Dock sov han faktiskt hela natten till 05.30 imorse. Han var tyst fram till 06 då han blev lite ledsen och ville stiga upp. Idag har han varit som en helt annan unge. Han har ätit jättebra och varit superglad. Skönt.
Bild från igår då inte så mycket dög åt plutten. Nappen följde med HELA dan.

0 kommentarer: